Aug 16, 2009, 3:58 PM

Запомняме 

  Poetry
492 0 2

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Къпем се.

Ръцете и времето

изсушават

косите и телата ни.

Мокри -

действа ни еротично.

С устни, езиците ни

се попиваме

и  възбуждаме.

Усещаме се и

се наслаждаваме

на уханията си.

С интимността ни

опознаваме телата и желанията ни.

Топлим кожата.

На спокойствие,

удоволствие

и неустоимост

се отдаваме.

Взаимно си подаряваме

съвършени

моменти.

Запомняме -

звуците, думите,

погледите с вълшебствата им.

 

                                                                                          Г.Ф.Т

 

© Георги Табаков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??