Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
Къпем се.
Ръцете и времето
изсушават
косите и телата ни.
Мокри -
действа ни еротично.
С устни, езиците ни
се попиваме
и възбуждаме.
Усещаме се и
се наслаждаваме
на уханията си.
С интимността ни
опознаваме телата и желанията ни.
Топлим кожата.
На спокойствие,
удоволствие
и неустоимост
се отдаваме.
Взаимно си подаряваме
съвършени
моменти.
Запомняме -
звуците, думите,
погледите с вълшебствата им.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Все права защищены