Apr 20, 2012, 12:07 AM

Заповядай сетивата ми 

  Poetry » Love
707 0 0

Заповядай сетивата ми:

тези здрави нишки към

главата ми!

 

Спомени интимни, реакции,

сънища, болки и радости,

целувка, поглед, въздишка...

 

Дръпни, без страх,

която искаш нишка...!

© Ема Венева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??