20.04.2012 г., 0:07 ч.

Заповядай сетивата ми 

  Поезия » Любовна
697 0 0

Заповядай сетивата ми:

тези здрави нишки към

главата ми!

 

Спомени интимни, реакции,

сънища, болки и радости,

целувка, поглед, въздишка...

 

Дръпни, без страх,

която искаш нишка...!

© Ема Венева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??