Feb 23, 2008, 6:40 PM

Запознанство 

  Poetry
1268 0 17
 

 

         Запознанство

 

 

          Видях те.

 

          Забравих за себе си.

 

          Полетях в просторите...

 

          Твоите постъпки ме приземиха.

 

          Запознах се с болката.

 

             ...

 

          Сега съм й благодарна...

 

          И продължавам...

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??