Mar 30, 2012, 9:28 PM

*Зареждане 30.03.2012 

  Poetry
333 0 4

Прекрасно е, живота си споделям.
Усещам красотата на мига.
Създавам - себе си зареждам
с любов, енергия и доброта.

Когато искам да обичам,
обичан съм от цялата Земя.
Да живея във любов се вричам,
за да направя по-добър света...

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??