30.03.2012 г., 21:28 ч.

*Зареждане 30.03.2012 

  Поезия
327 0 4

Прекрасно е, живота си споделям.
Усещам красотата на мига.
Създавам - себе си зареждам
с любов, енергия и доброта.

Когато искам да обичам,
обичан съм от цялата Земя.
Да живея във любов се вричам,
за да направя по-добър света...

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??