Sep 24, 2007, 1:17 PM

Защо...? 

  Poetry
695 0 3
 Защо тъй дълго се взирам във теб,
защо така силно боли,
така слабо се чувствам,
така предаден от теб,
нима така лесно ти беше
да обличаш в лъжа
всяка дума за мен?
Не можа ли да кажеш
недей,
не си за мене роден...
 

© Тръмс Гърков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??