24.09.2007 г., 13:17 ч.

Защо...? 

  Поезия
698 0 3
 Защо тъй дълго се взирам във теб,
защо така силно боли,
така слабо се чувствам,
така предаден от теб,
нима така лесно ти беше
да обличаш в лъжа
всяка дума за мен?
Не можа ли да кажеш
недей,
не си за мене роден...
 

© Тръмс Гърков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??