Jun 12, 2008, 10:39 PM

Защо? 

  Poetry
503 0 2


Защо мъжете, които твърдят,
че ме обичат и в любов ми се вричат
не искат те за мене да се борят?
Нима не виждат, че под привидната ми сила
се крие нежно, крехко цвете?
То има нужда от любов и ласки
като всички други.
Защо не искат любовта ми,
тъй искрена и чиста?
Защо те в самота, без чувственост и нежност
искат да живеят, обричайки и мен на същото?

© Ин Вел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??