Sep 5, 2008, 4:48 PM

Защо?! 

  Poetry
480 0 5

Защо тъй бързо отлита
всеки миг, щастливо
запечатан с твоята целувка?
Защо след него онзи вик
за съществуване полита
в бездната на призрачно зачатие?
Защо боли?
Защо жаравата в огнището дори не тлее?
А пепелта е толкова гореща?
И под нозете пари.
Във въздуха се носи тишина? Зловещо?
И защо небето толкова е бяло нощем?
Защо ме пусна?
Тръгвам си  със сълзи на очи.
А върху устните ми само
твоят отпечатък ще гори.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??