Mar 25, 2008, 10:03 PM

Защо? 

  Poetry » Other
1059 0 1
Защо раболепността Ви ме убива?

Защо красотата е фалшива?

Защо дори истината е лъжлива?

Защо страхувате се от смъртта

след като е неизбежна?

Защо тъгата е безбрежна?

Защо самотата бавничко към мен пристъпва?

Защо всяка част от мен потръпва и сърцето изтръпва?

Защо стрелките на часовника са спрели?

Защо като че всички сме умрели?

© Бляксс ссссс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??