Jan 18, 2012, 10:15 PM

Защо 

  Poetry
479 0 0


Върна се в живота ми...
Защо?
За да ме заредиш с любовта си...
За да отпиеш отново от моята страст...
За да разбереш колко съм страдала за теб.
Или колко съм те обичала.
Защо всеки твой поглед...
всяка твоя усмивка..
Всяка дума... изречена от теб...
ме прави щастлива?
Защо...
да те обичам изцяло,
да те имам сега,
щом ще си тръгнеш някой ден
без думи,
без красиви обещания.
Несравнима е болката,
когато някой си тръгва.
Употребена е душата, когато
някой ти отнема всичко.
Безсилна е всяка моя дума да те върне...
Но искам ли да те спра, не знам!

© Стела Раденкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??