Apr 21, 2009, 12:11 PM  

Защо 

  Poetry » Love
482 0 1

Защо ли трябваше да те срещам?

Защо ли в любов обрекох се аз?

Защо за тебе често се сещам?

Защо без теб минутата е час?

 

Защо сърцето теб избра?

Защо,като има толкова мъже?

Защо за теб отронвам сълза?

Защо протягам към теб ръце?

 

Защо надявам се на чудо?

Защо си в моите мечти?

Защо обичам те лудо?

Защо без теб сиви са дните ми?

 

Защо любовта е сложно нещо?

Защо е толкова болезнена?

Защо става ми горещо,

когато до тебе се докосна?

 

 

 

 

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??