Nov 21, 2008, 12:51 AM

Защо ли... 

  Poetry » Love
555 0 1
Защо изпитвам чувства все непознати,
защо душата ми не е скована в лед,
защо и тръпката всеки път е различна,
може би, защото съм човек... 

И защо сега отвътре съм празна,
защо не тупти горещото ми сърце, 
а сълзи парещи прииждат на талази,
изгаря всяка капка моето лице...

© С обич от мен за вас All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??