Dec 30, 2009, 2:45 PM

Защо са нужни те?... 

  Poetry » Civilian
693 1 13

 

По Коледа е светло във душите,

а някъде сълзи изгарят

очи на близките,

загинали в войните...



Нелепости тъй много има по света...

и сто живота даже да живея,

не ще аз, Господи, да разбера

защо са нужни те?!...Немея...



А иска ми се да крещя

и всички хора по земята

да викнат гръмко:

Да, проклинаме войната!

 

 

 

За здрава, мирна и щастлива Нова Година, приятели!

Нека всеки един от нас да допринесе за намаляване на "войните" по пътищата, поне...

Наздраве, бъдете!  

© Криси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??