Jan 19, 2016, 10:15 PM

Защо те обичам 

  Poetry » Love
459 0 4

Защо те обичам?

Защото си песен.

Мелодия нежна, припев чудесен.

За тебе копнея, за тебе мечтая….

В очите прекрасни аз виждам безкрая.

 

Защо те обичам?

Защото си блян.

Приказен остров от слънце огрян.

Стон и тихичък вопъл…,

сладка въздишка  в следобеда топъл.

 

Защо те обичам?

Защото си стих.

В косите ти цветната есен открих.

Ти си мъничко цвете….

Пъстър букет… А може и двете!

 

Затова те обичам?

Със тебе се чувствам свободен.

Летя окрилен в простора любовен.

Ти си моята Нимфа прекрасна.

Красива Фея от приказка страстна.

Моята Перла в морето родена.

Моя безкрайна вълшебна Вселена.

© Владимир Владимирович All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??