Mar 20, 2016, 8:26 PM

Защото ми е пролетно... 

  Poetry » Love
1346 1 11

Защото ми е пролетно… (дали)?
Не искам да пробуждам тишината.
Вълшебната минута, във която
оглеждам се във твоите очи...
и виждам обещание за лято…
И виждам обещание за дъжд.
Ухае на любов, на откровение.
Защото ти си правилния мъж.
Защото няма време за спасение…
И всяка дума предизвиква мисъл
във хаоса на нашето привличане.
Звъни във мен първичен егоизъм -
да чуя тихо твоето „обичам те”…

© Ева Корназова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??