Jul 28, 2011, 8:24 AM

Защото теб обичам 

  Poetry » Love
711 0 1

Аз умирам
и пак се раждам,
света презирам,
но се се оплаквам,
защото теб обичам...
Това променя красиво нещата
и любовта се връща пак в душата,
ти си моята любима слабост
и връщаш в мене всяка радост.
Докосни ме със очи,
пътя ти ми посочи,
ти дългоочакваната си любов
и светът за мене става нов!
Няма как да те отричам,
защото знаеш, теб обичам...

© Илия Кузев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??