Жадувано пътуване,
фотоапарат „Никон”,
кадри заснети...
....пълен смут,
объркан живот,
красотата,
не бе уловена, ( беше избягала).
Младост невинна,
неосветена улица,
изоставен безистен,
момчета с момичета,
гневни спринцовки...
... погубена същност,
надежда неистинска.
Кооперация олющена,
жилище скромно,
стихиен скандал,
мъж и жена,
чувство омраза,
брак разрушен...
... изтрити спомени,
любов несъществуваща.
Кална локва,
забравена пряка,
унила физиономия,
стара жена,
чувство за ситост,
кофи с боклук...
...нещастна съдба,
вяра илюзорна.
Фон открояващ се,
великолепна градина
красиви цветя,
пейзаж доловим,
пеперудено пърхане
нагоре – надолу,
пейка,
разказваща стара история,
усмихнати хора...
... смисъл намерен,
съществуването е дар.
© Славка All rights reserved.