Заспивай,
аз ще пея със капчука,
под звездите ще лежа,
нежен вятър ще внеса
сред четири стени от суета.
Славей ще ми пее в росно утро,
боса във дъжда ще повървя,
стряха ми е плачеща върба,
със сълзите умора ще изтрия,
дланите ми, две крила,
нови светове ще преоткрият.
© Радка Иванова All rights reserved.