16.04.2010 г., 21:02 ч.

Заспивай! 

  Поезия
709 0 5

Заспивай,

аз ще пея със капчука,

под  звездите ще лежа,

нежен  вятър ще внеса

сред  четири стени от суета.

Славей ще ми пее в росно утро,

боса във дъжда ще повървя,

 стряха ми е  плачеща  върба,

със сълзите  умора ще изтрия,

дланите ми, две крила,

нови светове ще преоткрият.

 

© Радка Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??