May 27, 2016, 3:08 PM

Застани пред мен и слушай търпеливо 

  Poetry » Love
364 0 0

Застани пред мен и слушай търпеливо.

Ще говоря дълго, но без думи.

Ако би съблякъл всички страхове,

Ще разголя кътчета в ума ми

С вход към тайните ми светове.

 

Застани пред мен и разгадай речта ми.

Ще прошепвам приказни слова.

Ако би повярвал на гласа ми,

Ослепял би безвъзвратно за това

Колко думите мълвят измами.

 

Застани пред мен и съзерцавай само.

Неподвижно и чаровно ще мълча.

Ако би понечил да останеш,

Ще римувам трепети в нощта.

© Симона All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??