Oct 20, 2019, 8:03 AM

Застудя 

  Poetry » Other
1098 3 4

Стана отново студено ,
по мрачните градски улици!
Нахлу студа и в клетите тъжни  души,
облякохме вече палтото от старите болка ,сълзи.

 

Падат листата едно по едно,
както окапват всички  мечти
за които неволно с годините забравихме.
Оставихме да си отиде и последния лъч светлина,

 

греещ под формата на усмивка
на нашите натъжени  лица.
Защо го допуснахме? 
Защо избрахме грешно палто,

 

нима за нас нямаше, подходящ размер
който да ни стане?
Стана отново студено,
по мрачните ,градски улици!
 

© Еленка Гишина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Самсам, благодаря!
  • Ангелче,благодаря!
  • Rose, Красимира, благодаря !
  • Поздрави, Еленка! От всичко, което до тук си публикувала, това твое поетично вдъхновение ми допада най-много. Въпреки минорното чувство, което събужда има и предизвикателство за размисъл.
Random works
: ??:??