Jul 3, 2008, 6:55 AM

Затова, че ти си единствена 

  Poetry » Love
1207 0 1
За теб бих изкатерил
най-високия връх на планината.
Бих преплувал за теб най-дълбокия океан.
Твоята любов търся всякъде.

За теб бих прекосил
реките най-широки,
бих вървял за теб по
най-горещия пустинен пясък,
за да те имам завинаги.

Затова, че ти си единствена,
защото ме правиш цял.
Имаш плененото ми сърце
и докоснатата ми душа.

Затова, че ти си единствена,
онова, което е измерено в моите мечти
ми дава нова надежда,
за да показвам какво означава любовта за мен.

За твоята самота
е моята причина, за да живея.
За съчувствието, което ми показваш
и за грижата, която ми даваш.

Ти влезе в моя живот
и накара самотата ми да си отиде.
Всеки път, когато те видех,
сърцето ми забиваше лудо.

За твоята необикновена красота
и в двете - тяло и разум,
от твоето гъвкаво, благородно лице
по-красиво никога не ще намеря.

Затова, че си единствена,
Бог ми изпрати отгоре
ангела, от който имах нужда,
за да ми дари твоята любов.

© Пацо Танчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??