Бродим като клетници
в затвор. Очите ни са
отворени само за
страховете ни и така се
губим в зависимостта си.
Хората сме като птиците –
мечтаем и се борим за
свобода и независимост,
а докато трае борбата,
ги губим и отдалечаваме
от себе си.
И продължаваме да
градим своя затвор,
здрав като крепост.
© София Русева All rights reserved.