28 нояб. 2006 г., 00:47

ЗАТВОР 

  Поэзия
491 0 2

Бродим като клетници

в затвор. Очите ни са

отворени само за

страховете ни и така се

губим в зависимостта си.

Хората сме като птиците –

мечтаем и се борим за

свобода и независимост,

а докато трае борбата,

ги губим и отдалечаваме

от себе си.

И продължаваме да

градим своя затвор,

здрав като крепост.

© София Русева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??