Dec 3, 2006, 12:24 AM

"Затвор" 

  Poetry
459 0 2
Затворена съм
В килията
На своето мълчание
Притихнала в ъгъла
На студените стени
Изход няма
Само отчаяние
А сърцето боли
Все повече боли

Мечтая
Да видя морето
Да се докосна
До зелените треви
Да се огледам
В небето
За твойте
Прекрасни очи

Отново се връщам
В своята клетка
Пазачът...
Ме гледа студен
Стоя сама
Зад металната решетка
Отдавна никoй
Не се е сещал за мен

Гилотината кървава
Отвънка ме чака
Тръгвам към нея
С отворени очи
Сама ще тръгна
Във мрака
А сърцето боли
Все още боли

12.04.2005

© Гергана Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??