Oct 9, 2007, 9:10 AM

Завий ме 

  Poetry
1192 0 12

Луната пак е

в звездната си колесница,
аромат на люляк
вятърът ми подарява.
Лястовици
в гнездото си притихват,
щурченце тихичко запява.

Унасям се в мечти
и сънено прошепвам:
"С дъха си ме стопли,
с целувка ме завий..."

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??