Jul 1, 2008, 12:46 AM

Зависим 

  Poetry
638 0 4

Зависим

 

Аз казах ти, че няма да престанеш,
но ти не вярваше в това.
Сега не можеш сам да се откажеш,
не можеш и потъваш във калта.
Зависим си, но няма да признаеш,
не искаш да ти подадат ръка.
Ти знаеш, че не можеш да се справиш
и пак оставаш сам в нощта.
Не виждаш и не чуваш вече никой,
живееш си във свой измислен свят.
- Живот ли е това? - не питам.
Това е твоят малък (вечен) Ад!

© Полина Красимирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??