Dec 27, 2011, 9:16 AM

Зависими 

  Poetry » Love
554 0 0

Когато той вдишваше

(от устната ú кухина),

държеше живота ú

в уста.

© Енд ъф флауърс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??