Jan 13, 2009, 11:49 AM

Завръщане 

  Poetry
608 0 9
 

Изплъзнах се от теб.

За по-удобно.

И скрих  се надълбоко,

във второто ми аз.

Изгубих всичко.

Подкрепа не очаквах.

Не исках да намеря

в очите ти първична страст.

Избягах без да мисля

или да поглеждам.

Изплашена бях

като малко дете.

Забравих какво

представляваш за мене

и моето нежно сърце.

Но се върнах отново.

Изцяло покорна.

Благославяща тази

прекрасна любов.

Обичам те много!

Нежна и горда,

ще остана завинаги

твоя жена.

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??