Sep 1, 2005, 12:24 AM

Завръщането ти 

  Poetry
848 0 1

Завръщането ти представям си така:
На спирката на шумен кръстопът
тролеят спира, аз подавам ти ръка
и светофарите ни сторват път.
Сто славея във този миг ще пеят
(по моята покана долетели),
ще си изгуби жиците тролеят,
камбаните на “Невски” ще са полудели,
и кестените ще се смеят,
със цветове неземно бели…
…ще отболи,
че имаше раздяла…
…ще ни боли,
че срещата е закъсняла.

© Георги Динински All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • поздрави, много е хубаво
Random works
: ??:??