Mar 19, 2018, 10:45 AM

Завръщаш ли се? 

  Poetry » Love
539 3 5

Аз нямам вечности, които да ти дам,
в една такава нявга се изгубих,

и няма мостове със рози и цветя
и приказки от скърпени илюзии.
Завръщаш ли се, нямаш дом при мен,

а пепел от изстинали истории.
Животът с теб премного ми отне,
живяла съм в порутени декори..
 

© Веселина Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??