Sep 27, 2010, 11:08 AM

Завързан разум... 

  Poetry » East forms
783 0 17

Завързан разум.

Рошаво желание.

Отвързан спомен.

 

Ръка за ръка

бъдеще и минало

прескачат мига.

 

Радост откъсва,

отхапва и захвърля

презряла тъга.

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??