Dec 25, 2007, 1:19 PM

Здравей, любов... 

  Poetry » Love
779 0 10

 

 

Здравей, захвърлена любов,

от разума ми...

Захвърлих своя разум

и те намерих...

Здравей...

© Мартин Драганов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??