Jul 16, 2013, 9:47 PM

Здравей, любов 

  Poetry » Love
931 0 12

Здравей любов! Ти все оставаш млада,

а аз поостарях, усещаш го, нали?

Но пак те търся, капчице наслада,

и щом те няма тъжно е... боли!


Здравей, любов! Красавице вълшебна,

мълчиш... не казваш дума днес,

душата си отключих, говори ми,

сърцето ми ще бъде ти адрес.


Кажи ми, че без мен не дишаш,

че аз съм принцът твой на коня бял

и колко много... много ме обичаш,

не имай ме за трепет отживял.


Здравей, любов! Изглеждаш, знам, прекрасно,

как топлят само твоите очи,

не карай ме да тръпна тук напразно,

ела при мен под куп звезди... и остани!

© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??