Nov 26, 2013, 11:09 PM  

Зелено 

  Poetry
459 0 1

Така и не научих
                  любимия ти цвят.
Може би е онзи, в който са обагрени при залез
                          тъжните лъчи.
Но в целия, изпълнен с багри свят,
                                    най обичам зеленото, що дреме в
                                                                 твоите очи.

© С. С. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??