26 нояб. 2013 г., 23:09  

Зелено 

  Поэзия
458 0 1

Така и не научих
                  любимия ти цвят.
Може би е онзи, в който са обагрени при залез
                          тъжните лъчи.
Но в целия, изпълнен с багри свят,
                                    най обичам зеленото, що дреме в
                                                                 твоите очи.

© С. С. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??