Sep 21, 2006, 12:47 AM

Земята е студена 

  Poetry
506 0 3

Земята е студена

Но сядам

Вътре в себе си крия полу-умрели

Варварите за които бях забравил

 

Ще дочакам до утре

Следобед

Слънцето ще ожули

Краищата на крачолите ми

 

Не мога повече

Да бъда свободен

Но само вятъра

Ще ми го напомня

 

Ето че пак се затворих

В своето малко телце

 

09.02.2006

© Десислав Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??