Dec 4, 2018, 9:34 PM

Зима 

  Poetry
432 2 2

Студено и красиво е,
навън вали...
Сгрявам с чаша вино-
хиляди замръзнали мечти.

 

Гори камината...
Пукат там дърва ...
А по запотените прозорци -
рисувам цветя .

 

Танци различни...
На бледа светлина...
Под уличните лампи-
танцува снега.

 

Дим от комини...
Портокалови кори...
Нека да е зима! 
Нека да вали!

© Исс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??