Студено и красиво е,
навън вали...
Сгрявам с чаша вино-
хиляди замръзнали мечти.
Гори камината...
Пукат там дърва ...
А по запотените прозорци -
рисувам цветя .
Танци различни...
На бледа светлина...
Под уличните лампи-
танцува снега.
Дим от комини...
Портокалови кори...
Нека да е зима!
Нека да вали!
© Исс Всички права запазени