Oct 26, 2014, 9:30 AM

Зима е 

  Poetry » Love
367 0 0

Навън зима е, сняг вали...

А вътре в моята душа студено е

И сърцето ми като лед е то

 

Няма те до мен в тази нощ студена...

А чашата пълна с вино до мен стои и плаче тя...

Отпивам на глътки малки от нея и горчи ли, горчи...

 

Знам при нея си тази нощ студена, за да грееш и топлиш нея

А аз се топля от горчивото вино и камината до мен...

В този час на нея даваш цялото си щастие и любов, а на мен остави самотата и студа.

 

Но знай аз съм силна със характер и аз някой ден ще открия щастието в някой друг

Някой друг, който ще знае как да ме направи щастлива и как да ме дарява с топлота, нежност и любов, любов дълго чакана и мечтана!!!

© Натали Хаджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??