Feb 5, 2016, 9:24 PM

Стон 

  Poetry » Love
246 0 1

В мъка зимна стена -

от болка и от самота.

И само снимката ти във фейса качена

носи ми в студа радостта.

 

Че утеха си за мен -

утро след мрак студен.

И в тоз отчайващ мраз

топлина зарад теб усещам аз.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??