Dec 9, 2007, 11:32 AM

Знаеш ли? 

  Poetry » Love
1107 0 3

Знаеш ли, че любовта боли?
Знаеш ли, че когато обичаш някой,

а той те нарани, сърцето ти започва да кърви?
Знаеш ли, че при една раздяла, сърцето отделено от света остава?
Ти знаеш ли, че лудо те обичам, че сърцето ми и ден и нощ за теб гори?
Че живота ми без тебе няма смисъл, че без тебе нямам аз мечти.
И всичко с тебе е различно.
Как сладко от любов боли.
Как искам пак да усетя вкуса на устните ти,
дъхът ти да гали лицето ми, да усещам как тупти сърцето ти.
Ела с мен, нека ти покажа моя чуден свят на мечти,
където сме само аз и ти.
Обичам те, заричам се, че само тебе аз желая,

че ще те обичам и дори да съм на края на света
и пак своята душа ще ти даря! ! !

© Силвия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??