Apr 20, 2010, 12:01 AM

Знаеш ли... 

  Poetry » Love
712 0 10

 


Знаеш ли...

/ провокирано от "Имам те" - bardluna /

Знаеш ли... Аз те имам...
В листенцата на сбъднатите надежди.
Звучиш ми нейде от зрънце незримо,
от най-финия дъх, от най-нежното...

Знаеш ли... Съдено ми е да летя
в облаците... Даже над тях...
Крилете порастват от такава земя
в която живееш без страх!

С теб ще пребъдем в капчици дъжд.
Учудено пак ще заплаче капчукът.
Нежна китара. Мед. Вино. Мъж.
Сменят местата си Раят и тука...

Знаеш ли... Понякога не искам да съмне.
Понякога кръглолика луна е любима...
Ако Господ е рекъл, то ще се сбъднат
всички молитви... в които те има...


© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??