Jul 21, 2018, 2:59 AM

Знаеш ли .. 

  Poetry » Love
320 0 1

Една любов винаги остава,
тя лети там, някъде в безкрая,
две сърца днес са разделени,
две деца, но един на друг заклети.

Знаеш ли какво е любовта...?
Липсваш ми ужасно много,
но на друг подарих обичта,
на която ти не се радва дълго.

Знаеш ли какво е болка..?
По пътя за ръка си хванал друга,
знаем и ти и аз,
копнежа остава между нас.

Знаеш ли...? Обичам те, не се сърди...
това е отрова голяма,
моето сърце кърви,
че на друга любов подари.

© Едмона Нейчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??