Aug 10, 2012, 6:36 PM

Знаеш ли, аз... 

  Poetry » Love
576 0 4
 
Знаеш ли, аз ти простих.
Не обичай насила, не можеш.
Животът е кратък. От него вземи
всеки миг, всеки дъх без остатък...
Аз ще съм силна.
Със теб и без теб,
съм орисана все да живея.
Макар да боли и макар че от век
се пилея по теб и не стихвам...
Но сега замълчи.
Не изгаряй мостовете...
Дълго градих
спомен по спомен
към тебе пътеките...
А сега ти простих.
Остава само да простя на себе си.

~Endless~

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??