извървявам разстоянието
по конец
вързан на ръката
с три възела
докато чакам да се случи
дай моля те причина
и Джак в изстудено мълчание
да си пресметна шансовете
в единствения лунен час
започващ някъде в средата на ноември
и свърващ Бог знае къде
като изчислиш правилно
траекторията на свързване
и средния коефициент от имане
в един и нещо
преди да съмне
по коридорите на ада
или само фиеста
може да полюлея в ръцете си
спомен някакъв
ако не съм забравила точно как
да пречупя райския смях
през затворена врата
и да усещам правилно
чакрите
мудрите
пудрите
в изкусно осветена повърхност
със златни частици
три поредни в червено
вързано чудо
с извървяно разстояние
бинго
© Зорница Николова All rights reserved.
много хубаво!