Dec 16, 2005, 3:19 PM

Зверче 

  Poetry
814 0 0

превърнала съм се

в зверче

дивея

хапя

скачам

обяздвам

нереални

светове

закачам се

и пак

се закачам

на филми

плача

и наяве също

понякога

умирам

вечерта

но винаги

се раждам

на разсъмване

очаквам

да се гоня

... с вятъра...

 

© Маргаритка Харизанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??